Blogger Backgrounds

10 September 2011

awak macam-2 bagi saya..


 Awak ni bagaikan TV3 dlm diri sy , "SENTIASA M'JADI INSPIRASI HIDUPKU"
-Bila b'jauhan dgn awk sy x kesah , sbb awk ni kan TV9 , "DEKAT DIHATI"
-Awk nk tahu x , bila sy dekat ngn awk , sy rase tenang sgt mcm NTV7 , "I FEEL GOOD"
-Walau ape2 pun yg b'laku , sy harap lepas ni hbngn kita mcm radio HOT FM , "LEBIH HANGAT DARI BIASA"
-Org slalu ckp manusia ni umpama ASTRO , "MACAM-MACAM ADA"
-Tp sy harap sgt bile sy ade masalah awak tk jd mcm NABIL , "LU PIKIR LA SENDIRI....^_^ 


hurmm..,walaupn awk da bnyak sakitkn hati saye tpi saya tetap maafkn awak..mybe allah da beri jalan yg terbaik buat kita..walaupn awak x lagi jdi milik saya tpi saya tetap doakn yg terbaik buat awak..sya harap awak sentiasa happy dalam hidup awak ye..!!

No comments:

Post a Comment