Blogger Backgrounds

1 April 2012

Disebalik suka ada duka...


Assalamualaikummmm,,,haha perghhh hari ni serius penat giller-2 la,,,coz g outing dgn kawan-2...mmg best + happy sngat,,,btw thank untuk abg zul yea,,,hurmmm..tapi dalam happy + best mcm ni pn pasti ade jugak something yg membuatkan perasaan ni still je sedih,,,tibe-2 je tringaat kat someone..!!!


Klau la sya ade awak mcm dlu kan best...tpi sayang awak x mcm dlu lgi dah kan,,,ape-2 pon sya still ingat janji-2 awak,kata-2 awak dkat saya waktu awak still ok time tu,,,tpi skarang sya tgk awak da lain dah,,,sya nasihat awak pun untuk kebaikan awak jugak,,,lgi satu awak suka follow perangai kawan-2 awak tu,,,mybe tuhan nk sya tahu yg awak dah x betul dengan sya haritu,,,tetibe je hati saya terase nak sangat ikot member-2 g outing dekat  mall tu & then tawu-2 terserempak dengan awak,,,tpi time tu awak keluar dengan boy lain kan..??ntah la awak perasan ke x sya time tu,,,bile sya nampak awak,sya malas nk tegur awak coz takut awak terkejut,,,after shopping ape semua sya blik umah then trus msj awak,,awak reply text sya awak cakap awak bizy,,ok sya stop msj awak lepas tuh,,,mybe sekarang da masuk 4 bulan awak x text sya langsung kan...


Serius sya sentiasa tringat dkat awak,,mybe ade hikmah disebalik ape yang jadi dekat sya & awak,,,!!! Sya redha dgan apa keputusan yang saya trima,,,mungkin ni satu ujian untuk diri saya,,Ya allah,engkau padamkanlah segala perkara yang bleyh mengingati aku pada si dia ya allah,,,mudah-mudahan satu hari nanti aku dapat lupakan segala perkara yang bleyh mendatangkan perasaan aku macam sekarang ni,,,Aamiin..


Especially for You,,,, N.A

No comments:

Post a Comment